Denis Alibec nu va mai putea evolua în acest sezon pentru Kayserispor - oficial

Denis Alibec nu va mai putea evolua în acest sezon pentru Kayserispor - oficial

Denis Alibec a primit o veste proastă în Turcia, acolo unde evoluează pentru Kayserispor, noua formație pe care o antrenează Dan Petrescu.

Deși revenise într-o formă foarte bună, marcând chiar două goluri într-o victorie recentă a lui Kayseri, cu Istanbul BB, Alibec a avut un mare ghinion și s-a accidentat grav.

Chiar dacă primele indicii arătau că Denis, fostul star de la FCSB sau Astra, va lipsi de pe teren maxim două luni, accidentarea lui e una mult mai gravă: ”Va fi nevoie de întări la echipă pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă vești proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon”, aceasta fiind declarația purtătorului de cuvânt al clubului Kayserispor, Mustafa Tokgöz, potrivit presei otomane.

ADVERTISING

Denis Alibec a aflat verdictul medicilor: Accidentare gravă pentru atacantul român

După această veste, s-a speculat faptul că Dan Petrescu îl dorește în atac pe golgheterul celor de la Viitorul, olandezul Kevin Lukassen, adus de Rednic în Dobrogea, de la Poli Iași.

”Sunt 4-5 fotbaliști cu care suntem în discuții. Cu siguranță, vom semna unul dintre ei, poate chiar doi, dacă ajungem la un acord. Antrenorul va lua decizia luni", mai adăuga Tokgoz.

ADVERTISING

Dan Petrescu a dat lovitura în ultima secundă în Turcia

Sâmbătă, Dan Petrescu a obținut a doua sa victorie în Turcia, scor 1-0 cu Kasimpașa, gol marcat în minutul 93 de Demirok. Acum, Kayseri este deasupra liniei de retrogradare pentru prima dată după multe luni consecutive.

D.A.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj vrea să transfere un atacant din străinătate

Presa britanică îi cere lui Steven Gerrard o schimbare în cazul lui Ianis Hagi

O tenismenă le critică pe sportivele care s-au plâns la Australian Open: „Să-și vândă gențile Luis Vuitton”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!