Darius Olaru, pe cale să prindă transferul carierei: "Dacă vrea să plece mâine, pleacă"

Darius Olaru, pe cale să prindă transferul carierei: "Dacă vrea să plece mâine, pleacă"

Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB și este pe cale să prindă transferul carierei.

Impresarul jucătorului a anunțat că se află în discuții avansate pentru transferul lui Olaru la o echipă din top 5 campionate din Europa.

"Am discuții avansate pentru Olaru în acest moment. Dacă Olaru vrea să plece mâine, pleacă! Echipa care-l dorește cel mai mult nu dă acum 5 milioane de euro. Vrea să-l ia împrumut până în vară cu opțiune de transfer definitiv de 5 milioane de euro!

Nu știu dacă Gigi vrea să-i dea drumul acum, are nevoie de Olaru până în vară să se bată la campionat… Oricum, suma de transfer pentru Olaru depinde foarte mult de momentul în care se va face oferta, cum va fi Olaru atunci… Nu contează că Gigi cere 7, 9 sau 5 milioane de euro, contează doar momentul… Și, apropo, nu cred că Gigi a încurcat vreun jucător pentru câteva sute de mii de euro", a spus Giovani Becali pentru Fanatik.

ADVERTISING

De asemenea, Giovani a afirmat că mutarea va fi la o echipă foarte bună din Europa.

"Doar atât pot să vă mai spun: una dintre echipele care-l doresc pe Olaru este pe primul loc, alta e pe poziția secundă! Și vorbim de top 5 campionate din Europa, nu de orice echipe!", a mai spus Giovani Becali.

Echipele care îl vor pe Darius Olaru sunt Napoli, Freiburg și Lens.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!