Cum explică Dan Petrescu eșecul lui CFR Cluj din Supercupa României

Cum explică Dan Petrescu eșecul lui CFR Cluj din Supercupa României

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a vorbit după Supercupa României pierdută sâmbătă la Arad, scor 1-2 cu cei de la Sepsi OSK.

Chiar dacă feroviarii au pierdut trofeul, Petrescu e în mare mulțumit de evoluția jucătorilor sai: „Înainte de meci am zis că finalele nu se joacă, se câștigă. Noi am jucat bine. Trebuia să jucăm mai rău ca să câștigăm. Ne-am bătut singuri. În prima repriză am jucat excelent, trebuia să fie 2 sau 3-0. Am luat gol în minutul 47, după o greșeală colectivă care a afectat jucătorii.

ADVERTISING

Apoi, în partea a doua, meciul se îndrepta spre penaltiuri, dominam, am avut 10 cornere, ei 0. Finalele nu le joci, le câștigi. N-am câștigat, felicitări lui Bergodi, bravo celor de la Sepsi. Le urez baftă în continuare. Am schimbat 8 jucători, cei care au intrat n-au jucat rău. Doar două greșeli au făcut să pierdem. Nu mai luam gol dacă intram cu 1-0 la pauză”, au sunat declarațiile făcute de SuperDan, imediat după meci, pentru televiziunea PrimaSport1.

Întrebat despre meciul de miercuri cu Pyunik Erevan, antrenorul român a mai punctat: „Meciul următor e vital pentru noi din punct de vedere financiar, mai ales că venim după o înfrângere. E presiune mare la CFR. Va fi un meci extraordinar de greu”.

ADVERTISING

Reamintim faptul că în prima manșă, CFR a remizat cu Pyunik în deplasare, scor 0-0 în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Returul va fi miercuri de la 21,30, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!