Basarab Panduru, despre situația lui Petrila de la CFR Cluj: "Are o mare problemă. E mare de tot"

Basarab Panduru, despre situația lui Petrila de la CFR Cluj: "Are o mare problemă. E mare de tot"

Fostul mare fotbalist Basarab Panduru a vorbit despre situația în care se află mijlocașul Claudiu Petrila de la CFR Cluj.

Petrila a fost rezervă la meciul cu Pyunik Erevan, iar Panduru spune că este doar vina sa deoarece nu se antrenează cum trebuie.

"Petrila are o mare problemă. Chiar am văzut că are o mare, mare problemă. Dacă pe finalul campionatului îl bagi pe Birligea, care nu are nicio treabă cu postul de mijlocaș stânga. Acum e Roger în locul lui. Atunci mă întreb… Petrila, nu ai o problemă? Poate ai și tu o problemă. Poate spui că tu joci altfel. Dacă nu înțelegi că la Petrescu joci doar dacă faci cum vrea el, ai o problemă. Problema este la el. Văd un singur lucru: cine se antrenează bine, joacă. Dacă joacă Birligea și Roger, tu te antrenezi mai bine decât ei și nu joci?", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

Amintim că CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Pyunik Erevan in prima manșă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa retur va avea loc pe 13 iulie, de la ora 21:30, LIVE pe SpotMedia.ro.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, echipa lui Dan Petrescu se va duela cu învingătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) și Tirana (Albania).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!