Cum au reacționat jucătorii naționalei când au aflat că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea

Cum au reacționat jucătorii naționalei când au aflat că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea

Antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a dezvăluit cum au reacționat fotbaliștii în momentul în care Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea.

Dică a dezvăluit că fotbaliștii au fost triști și inclusiv rezervele i-au cerut să rămână la echipă.

"Da, am primit mesaje de la jucători. Nu cred că sunt jucători care se bucură. Sincer, aşa cred. Spun din discuţiile pe care le-am avut cu o parte dintre ei. Sunt jucători care nu au evoluat acum şi îşi doresc să rămânem. Da, am adus mulţi jucători, dar am făcut un nucleu important şi ei au simţit acest lucru, că noi putem să-i facem să dea mai mult la echipa naţională şi ăsta e un lucru bun", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Dică a mai spus că fotbaliștii nu ar trebui să fie afectați de anunțul făcut de Rădoi.

"Nu au de ce să se simtă abandonaţi. Jucătorii, când vin la naţională, vin pentru ei, pentru familiile lor şi pentru o ţară întreagă. Obiectivul e locul secund. Jucătorii s-au ataşat de noi, noi ne-am simţit bine alături de ei. După meciul cu Armenia am decis să mergem în continuare, pentru că am considerat că pot mai mult. Cred că naţionala va deveni, într-un an, şi mai puternică decât e acum. Asta e viziunea mea, am văzut mult fotbal şi cred că pot avea dreptate în mare parte", a adăugat secundul naţionalei României.

ADVERTISING

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al României la sfârșitul anului 2019, după mandatul lui Cosmin Contra.

Cu el pe bancă, România a obținut 7 victorii, a remizat de 3 ori și a pierdut de 8 ori.

În acest moment, România e pe locul 2 în grupa de calificare, cu 13 puncte, unul peste Macedonia de Nord și Armenia. Germania e deja calificată.

Echipa noastră va mai întâlni Islanda pe 11 noiembrie și Liechtenstein pe 14 noiembrie, în ultimele meciuri din preliminarii. Locul 2 duce la baraj.

La baraj se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii.

ADVERTISING

Vor fi 6 meciuri de baraj, iar câștigătoarele se vor duela între ele și astfel se vor stabili ultimele 3 echipe calificate.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!