Un oficial FRF dezvăluie cele 3 variante pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Un oficial FRF dezvăluie cele 3 variante pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Un oficial al Federației Române de Fotbal a dezvăluit cele trei variante existente pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi.

Membru în comisia tehnică a FRF, Aurel Ticleanu a declarat că Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu și Adrian Mutu sunt variantele existente, dacă Rădoi nu va fi convins să se răzgândească.

"Mircea Lucescu a declarat public că "pe mine nu mă mai interesează echipa națională". În schimb, Boloni și Olăroiu pot fi accesați atâta timp cât sunt liberi de contract. Dacă sunt însă sub angajamente, e imposibil ca ei să plece de la 3 milioane de euro și să vină la 300.000 de euro. Nimeni nu face asta. Loți se bucură de aprecierea oamenilor de fotbal din România. Și în cadrul Comisiei Tehnice există puncte de vedere diferite, care îl ajută pe Mihai Stoichiță să aibă un tablou cât mai aproape de adevăr. Președintele FRF semnează în baza analizei Comisiei Tehnice.

ADVERTISING

Mutu a confirmat la naționala U21, unde a reușit o performanță deosebită la EURO 2021, două rezultate de egalitate cu Germania și cu Țările de Jos, echipe din alt eșalon", a spus Țicleanu pentru Gsp.ro.

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al României la sfârșitul anului 2019, după mandatul lui Cosmin Contra.

Cu el pe bancă, România a obținut 7 victorii, a remizat de 3 ori și a pierdut de 8 ori.

În acest moment, România e pe locul 2 în grupa de calificare, cu 13 puncte, unul peste Macedonia de Nord și Armenia. Germania e deja calificată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa noastră va mai întâlni Islanda pe 11 noiembrie și Liechtenstein pe 14 noiembrie, în ultimele meciuri din preliminarii. Locul 2 duce la baraj.

La baraj se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii.

Vor fi 6 meciuri de baraj, iar câștigătoarele se vor duela între ele și astfel se vor stabili ultimele 3 echipe calificate.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!