Critici dure la adresa lui Ianis Hagi după un meci slab făcut pentru Rangers. A primit cea mai mică notă de pe teren

Ianis Hagi a fost dur criticat după ultima remiză a celor de la Rangers, în deplasare la ultima clasată din Scoția, scor 1-1 cu Hamilton.

Mijlocașul român de 22 de ani a fost din nou titularizat de Gerrard, după ce în ultima partidă a adus victoria echipei sale, marcând unicul gol al întâlnirii cu St.Johnston, scor 1-0.

Ianis Hagi, doar 79 de minute pe teren într-o remiză a lui Rangers la ultima clasată din Scoția (Video)

Doar 79 de minute a evoluat Ianis duminică, fiind apoi schimbat cu Wright, iar în ultimele 10 minute s-au și marcat ambele goluri ale întâlnirii.

Rangers 1-0 St. Johnstone | Ianis Hagi Goal Secure Victory for Gers | Scottish Premiership

Singura realizare a românului, daca putem spune așa, a fost un șut de la mare distanță în minutul 15, dar fără să îl alerteze pe portarul advers.

ADVERTISING

"Nu a reușit să construiască după golul înscris în această săptămână. O zi tăcută a jucătorului român, nu a avut niciun impact asupra jocului lui Rangers, nu a fost decisiv, așa cum se așteaptă de la el", au scris britanicii de la Glasgow Times, care l-au notat cu cea mai mică notă de pe teren, 5.

Rangers e lideră detașată cu 76 de puncte în Scoția, după 28 de etape, cu 21 de lungimi avans peste marea rivală Celtic.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție a lui Ianis Hagi după ultimul meci fabulos făcut în tricoul lui Rangers: Ofer tot ce am mai bun acestui club

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scoțienii, convinși că vor câștiga mulți bani cu Ianis Hagi: „Lovitură de milioane”

EXCLUSIV Interviu cu un magistrat italian care judecă mafioți: ”Este normal să-mi fie teamă, dar mai mult decât de orice altceva unui judecător îi este teamă să nu greșească”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!