Prima reacție a lui Ianis Hagi după ultimul meci fabulos făcut în tricoul lui Rangers: Ofer tot ce am mai bun acestui club

Prima reacție a lui Ianis Hagi după ultimul meci fabulos făcut în tricoul lui Rangers: Ofer tot ce am mai bun acestui club

Ianis Hagi a fost din nou providențial pentru Glasgow Rangers, aducând ultima victorie a trupei în alb-albastru în Scoția, scor 1-0 cu cei de la St.Johnstone.

Mijlocașul român de 22 de ani a oferit un interviu presei britanice în care a dezvăluit prin ce a trecut de când este la Rangers, perioadele sale rele când mai mult a fost uitat pe bancă, dar și despre evoluțiile foarte bune, care i-au adus ovații din partea fanilor.

Rangers 1-0 St. Johnstone | Ianis Hagi Goal Secure Victory for Gers | Scottish Premiership

„Cred că toți cei de aici înteleg ce fel de jucător sunt și cum pot ajuta echipa. Înca din prima zi, de fapt, de la primele convorbiri telefonice pe care le-am avut cu Steven Gerrard și Ross Wilson, înainte să vin la Rangers, m-au înțeles ca jucător, ca stil, ca fel de a fi pe teren. Dacă relația dintre antrenor, directorul sportiv și jucător este bună, atunci dai tot ce ai mai bun din tine. Ofer tot ce am mai bun lui Rangers și sper să devin și mai bun”, și-a început expozeul Ianis, într-un interviu pe larg acordat celor de la Scottish Sun.

ADVERTISING

În 30 de meciuri jucate în acest sezon la Rangers, Hagi a putut bifa 5 goluri, dar și 11 pase de gol.

Ce spune Steven Gerrard după golul marcat de Ianis Hagi pentru Rangers

Se știe faptul că în Scoția modul de a evolua al fotbaliștilor poate fi unul foarte dur, ceea ce poate dezarma pe un jucător tehnic, cum este băiatul lui Gică Hagi:

"Fotbalul din Scoția te provoacă. Am evoluat mult de când am venit aici, ca fotbalist trebuie să te adaptezi. Eu înca mă adaptez, însă mă simt bine acum. Înțeleg stilul de joc din Scoția. Sincer, când ajungi aici te aștepți să nu fie atât de provocator campionatul. Însă modul în care echipele se apară în fiecare săptămână împotriva lui Rangers, face jocul extrem de dur. Trebuie să găsești opțiuni, să creezi la fiecare pas. Sincer, presiunea care vine la club e uriașă. E greu să reușești la un club precum Rangers", au fost concluziile lui Ianis.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rangers a plătit 3.4 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Ianis, dar jucătorul român arată că merită banii.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj transferă un mijlocaș italian

Simona Halep anunță cum se simte după accidentarea de la Melbourne

Arafat anunță că focarele vor fi introduse în calculul incidenţei cazurilor de COVID-19, de săptămâna viitoare UPDATE Câțu nu e de acord

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!