Cosmin Contra, decis să își dea demisia de la Dinamo București - presă

Cosmin Contra, decis să își dea demisia de la Dinamo București - presă

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Dinamo București, pare hotărât să plece de la club după ultimul rezultat negativ, un egal doar cu codașa Astra Giurgiu, scor 1-1 în Liga 1.

Dinamo a remizat doar cu Astra, scor 1-1 într-o restanță din L1, iar „câinii roșii” sunt la capătul răbdării, în timp ce Cosmin Contra este decis să-și dea demisia de la club, așa cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Fostul fundaș de la Milan s-a săturat de această situație catastrofală de la Dinamo, pe toate planurile, el nemaifiind încrezător în proiectul spaniolilor, care par pe fugă acum și nu și-au respectat nicio promisune financiară față de jucători și staff.

Liga 1: Remiză în duelul codașelor dintre Dinamo și Astra

Dacă plec de la Dinamo? Vedem, vedem mâine! O să vorbesc mâine cu directorul sportiv, să văd care e situația reală. Ceva trebuie să se întâmple”, spunea Contra sâmbătă seara după remiza cu Astra.

Favoritul pentru o revenire pe banca lui Dinamo este Gigi Mulțescu, așa cum scrie același ziar citat mai sus. Mulțescu se afla pe banca la Dinamo și în prima etapă a Ligii 1, când trupa în alb și roșu remiza acasă cu Sibiul, scor 1-1.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum poate câștiga România grupa de Nations League după ce meciul cu Norvegia a fost anulat

Franța, prima echipă națională calificată în Final Four-ul Nations League. Iată toate rezultatele zilei de sâmbătă

Filmul tragediei de la Piatra Neamţ: Salvatorii au ajuns în 5 minute şi au stins incendiul în 20! Au fost implicați 140 de pompieri, medici și asistenți

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!