Continuă laudele pentru Ianis Hagi: ”Îi lipsește un singur lucru”

Ianis Hagi este lăudat în continuare după meciul foarte bun făcut sâmbătă împotriva lui Celtic, câștigat de echipa sa cu 1-0.

Iată câteva dintre reacții:

Fosta legendă a lui Rangers și a naționalei Angliei, Mark Hateley, s-a declarat încântat de Ianis Hagi și a spus că îi lipsește un singur lucru din joc.

ADVERTISING

”Cred că are talentul, chiar are talent. Este cerebral ca fotbalist de asemenea, ceea ce ajută. Singurul lucru pentru mine este demarajul când încerci să treci de un fundaș, este singurul lucru care cred că-i lipsește.

Joacă foarte bine cu ambele picioare. Are doar 22 de ani, așa că încă învață jocul”, a spus Hateley, citat de Inside Futbol.

Sursa citată notează că Hagi ar putea profita de accidentările din lot și să primească și mai multe ocazii de a impresiona în următoarele săptămâni. Tot ca pe o soluție de avarie îl vede însă și Daily Record, precum și Rangers News.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

86% este procentul de reușită a paselor lui Hagi, și 75% al duelurilor câștigate. A avut și patru recuperări în această partidă, fiind lăudat la final de antrenorul său, Steven Gerrard.

După această partidă, Rangers are 62 de puncte în 22 de etape, cu 19 peste Celtic, care are însă trei restanțe de jucat.

Etapa viitoare, Rangers va juca în deplasare la Aberdeen, echipa de pe locul 3, pe 10 ianuarie.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇