Gerrard îl laudă pe Ianis Hagi după meciul cu Celtic: A fost extraordinar

Gerrard îl laudă pe Ianis Hagi după meciul cu Celtic: A fost extraordinar

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, l-a lăudat pe Ianis Hagi după prestația acestuia în marele meci din campionatul Scoției, cu Celtic, de sâmbătă. Echipa românului a câștigat cu 1-0 și este tot mai aproape de primul titlu de campioană după 10 ani.

Jucătorul de 22 de ani a început partida ca rezervă, dar Steven Gerrard s-a văzut nevoit să îl introducă la pauză, în locul lui Roofe.

”La pauză voiam să facem o schimbare, nu am fost mulțumiți de cei 3 din față.

Ianis a intrat pe teren și cred că a fost extraordinar în repriza a doua, a primit informația foarte bine, a fost curajos, a cerut mingea în aglomerație. Practic, în a doua repriză a facut ceea ce am căutat în tot meciul. Bravo lui!”, a spus Gerrard, pentru Rangers TV.

ADVERTISING

 ”Cu introducerea lui Ianis am vrut să aducem un plus în atac”, a mai declarat fosta legendă a lui Liverpool.

După această declarație, Rangers News scrie că ”Hagi va fi fără îndoială încântat de laudele managerului său”.

86% este procentul de reușită a paselor lui Hagi, și 75% al duelurilor câștigate. A avut și patru recuperări.

Presa scoțiană, încântată de cum a jucat Hagi cu Celtic: A întors complet partida, putea fi omul meciului! Ce note a primit

ADVERTISING

Singurul gol al meciului a fost marcat de Callum McGregor, autogol, în minutul 70. În minutul 62, Bitton de la Celtic a primit direct cartonașul roșu, pentru o intrare periculoasă.

După această partidă, Rangers are 62 de puncte în 22 de etape, cu 19 peste Celtic, care are însă trei restanțe de jucat.

Etapa viitoare, Rangers va juca în deplasare la Aberdeen, echipa de pe locul 3, pe 10 ianuarie.

Cu un golaveraj 57-5 și aflată la a 13-a victorie la rând, echipa lui Ianis Hagi se va mai întâlni de două ori cu Celtic, în cele 16 etape rămase de disputat. Trupa antrenată de Steven Gerrard domină atât de autoritar încât a primit doar două goluri în ultimele 12 partide de campionat.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇