Ianis Hagi a jucat în derbiul cu Celtic: Cum s-a descurcat românul

Ianis Hagi a jucat în derbiul cu Celtic: Cum s-a descurcat românul

Ianis Hagi a debutat sâmbătă în Old Firm, marele meci al campionatului Scoției, dintre echipa sa, Glasgow Rangers, și Celtic.

Echipa românului a câștigat cu 1-0 și este tot mai aproape de primul titlu de campioană după 10 ani.

Jucătorul de 22 de ani a început partida ca rezervă, dar Steven Gerrard s-a văzut nevoit să îl introducă la pauză, în locul lui Roofe. Schimbarea a venit după o primă repriză dominată de Celtic.

În partea a doua, meciul s-a mai echilibrat, deși Rangers a încheiat partida cu zero șuturi pe poartă, față de trei ale lui Celtic.

ADVERTISING

Hagi a avut o ocazie de a marca în minutul 50, dar mingea sa s-a dus puțin pe lângă poartă. De asemenea, în minutul 78 a încercat să construiască o ocazie de gol, dar fără succes.

86% este procentul de reușită a paselor lui Hagi, și 75% al duelurilor câștigate. A avut și patru recuperări.

Presa scoțiană, încântată de cum a jucat Hagi cu Celtic: A întors complet partida, putea fi omul meciului! Ce note a primit

Singurul gol al meciului a fost marcat de Callum McGregor, autogol, în minutul 70. În minutul 62, Bitton de la Celtic a primit direct cartonașul roșu, pentru o intrare periculoasă.

ADVERTISING

După această partidă, Rangers are 62 de puncte în 22 de etape, cu 19 peste Celtic, care are însă trei restanțe de jucat.

Etapa viitoare, Rangers va juca în deplasare la Aberdeen, echipa de pe locul 3, pe 10 ianuarie.

Cu un golaveraj 57-5 și aflată la a 13-a victorie la rând, echipa lui Ianis Hagi se va mai întâlni de două ori cu Celtic, în cele 16 etape rămase de disputat. Trupa antrenată de Steven Gerrard domină atât de autoritar încât a primit doar două goluri în ultimele 12 partide de campionat.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇