Ianis Hagi, ridicat în slăvi de o fostă legendă scoțiană

Ianis Hagi, ridicat în slăvi de o fostă legendă scoțiană

Laudele nu mai contenesc pentru Ianis Hagi, după ce românul a jucat foarte bine în derbiul cu Celtic, se sâmbătă, câștigat de Rangers cu 1-0.

Iată câteva dintre reacții:

Fostul mare atacant al lui Glasgow Rangers și al naționalei Scoției, Kris Boyd, a rămas impresionat de Hagi după Old Firm și i-a lăudat performanța.

ADVERTISING

Potrivit tbrfootball.com, Boyd crede că Hagi a avut un mare impact asupra rezultatului meciului.

”Ianis Hagi a fost probabil ghinionist (să nu înceapă meciul ca titular - n.red.). A fost probabil vedeta și a fost lăsat pe bancă azi.

A făcut o mare diferență în a doua repriză. Intrarea lui pe teren a balansat jocul lui Rangers. A fost o după-amiază bună pentru el”, a spus Boyd, care are aproape 140 de goluri pentru Rangers.

Site-ul citat mai scrie că românul ”a injectat acea scânteie pozitivă de care echipa avea nevoie cu disperare. Pare că trebuie să fie titular în echipa lui Gerrard când este într-o formă ca asta, pentru că joacă cu atâta încredere acum”.

ADVERTISING

86% este procentul de reușită a paselor lui Hagi, și 75% al duelurilor câștigate. A avut și patru recuperări în această partidă, fiind lăudat la final de antrenorul său, Steven Gerrard.

După această partidă, Rangers are 62 de puncte în 22 de etape, cu 19 peste Celtic, care are însă trei restanțe de jucat.

Etapa viitoare, Rangers va juca în deplasare la Aberdeen, echipa de pe locul 3, pe 10 ianuarie.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇