Conducerea lui Dinamo a stabilit soarta lui Cosmin Contra

Conducerea lui Dinamo a stabilit soarta lui Cosmin Contra

Conducerea lui Dinamo a stabilit viitorul lui Cosmin Contra, care a ajuns la patru înfrângeri la rând.

După ce Cosmin Contra și-a manifestat intenția de a pleca de la echipă în urma eșecului cu Sepsi, conducerea lui Dinamo a hotărât să meargă în continuare pe mâna lui.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"E foarte bine, mergem înainte. Nu e nicio problemă. Bineînțeles, cu Cosmin Contra. Antrenorul acesta a fost la echipa națională, este respectat de toată suflarea dinamovistă", a spus președintele Consiliului de Admininstrație, Dorin Șerdean, la Digi Sport.

Totodată, Șerdean a vorbit și despre problemele financiare de la Dinamo.

"E foarte simplu. În primul rand, sa vedem de unde plecăm. Spaniolii au cumpărat un club cu datorii foarte mari, vorbim de datorii de patru milioane de euro. Clubul acesta avea probleme dinainte, sunt probleme create de… nu vreau să dau nume sau entități. Din punctul meu de vedere, legat de administrație, e o muncă pe care o facem din zi în zi mai bine. E greu, știam la ce ne înhămăm. Cu fiecare zi care trece sunt mai puține probleme, asta ne bucură. Un club de fotbal, în situația lui Dinamo, are nevoie de timp. Nu ar trebui să vorbim de dezastru, de faliment.

Falimentul era la un pas, dar era înainte să vină investitorii spanioli. Falimentul era în dulap. Să nu uite nimeni acest lucru. Ar fi bine să respectăm. Sunt oameni care au investit bani în acest club și merită mai multă încredere și mai mult respect. Sunt lucruri care îi deranjează pe spanioli și au dreptate.

Nu pot să garantez pentru nimeni, dar un lucru pot să garantez. Dinamo va trăi. Dacă ne uităm la ultimii doi ani, a fost o situație foarte grea. Nu mai suntem în aceeași situație. Dinamo va trăi, de asta sunt sigur”, a mai declarat Dorin Șerdean.

Cortacero promite că va băga bani

De asemenea, acționarul Pablo Cortacero a promis că va băga bani în perioada următoare.

"Totul e o minciună, nu e nicio problemă. Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro la finalul săptămânii, chiar dacă nu pot călători, o voi trimite și le voi închide gura tuturor. Nu înțeleg de ce trebuie să se inventeze minciuni. Cum să se spună că am dispărut, când eu vorbesc zilnic și țin legătura cu toți de la club?! Eu nu pot călători acum pentru că este totul închis în Spania din cauza pandemiei, dar țin legătura zilnic cu Rufo, cu Cosmin, cu toți cei din conducerea clubului. Este o minciună că se spune că e altcineva în spate", a spus Cortacero pentru ProSport.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!