Gazzetta dello Sport, reacție fermă la adresa lui Tătărușanu după debutul de coșmar la AC Milan

Gazzetta dello Sport, reacție fermă la adresa lui Tătărușanu după debutul de coșmar la AC Milan

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru AC Milan în meciul cu AS Roma, încheiat la egalitate, scor 3-3.

Portarul român a avut o evoluție nesigură, iar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport l-au taxat vehement.

"Tătărușanu combină problemele! Intervenții stângace și o gafă decisia la golul lui Dzeko", titrează Gazzetta dello Sport.

"Portarul român nu a fost prea strălucit împotriva Romei. Cu Donnarumma bolnav, antrenorul Pioli va reflecta asupra alegerilor viitoare? Nu este un debut grozav pentru Tătărușanu. El nu a părut prea pregătit pentru debutul său la AC Milan. A comis o gafă și multe altele… În minutul 14, când Milan conducea cu 1-0, a ieșit aiurea la un corner și i-a permis lui Dzeko să facă 1-1.

ADVERTISING

A repetat același lucru la un corner, dar de această dată rezultatele au fost altele. Apoi a încercat să își răscumpere greșeala cu câteva parade. Totuși, în minutul 69, Tătărușanu a fost din nou protagonist, din nou negativ. Din cauza intervenției sale stângace, cu un șut respins în fața porții, Roma a mai primit un nou penalti în acea fază. Asta nu e tot, în minutul 83 a ieșit din nou greșit pe un corner", a scris sursa citată.

De asemenea, publicația italiană amintește că Tătărușanu avea gafe similare și în perioada în care era la Fiorentina.

ADVERTISING

Jurnaliștii italieni se așteaptă astfel că acesta să fie ultimul meci pentru Tătărușanu la Milan, iar favorit să-i ia locul este fratele lui Donnarumma.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇