CFR Cluj solicită schimbarea regulamentului și cere pedepsirea lui Florinel Coman după gestul din FCSB - Oțelul

CFR Cluj solicită schimbarea regulamentului și cere pedepsirea lui Florinel Coman după gestul din FCSB - Oțelul

CFR Cluj solicită schimbarea regulamentului după gestul pe care Florinel Coman (25 de ani) l-a făcut în meciul FCSB – Oțelul 0-2.

Florinel Coman a lăsat senzația că, pe finalul partidei, a încercat să încaseze în mod intenționat al doilea cartonaș galben în partida cu Oțelul pentru a putea fi absent la meciul din Cupa României, FCU Craiova – FCSB, și nu la derby-ul cu CFR Cluj din Superligă.

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a avut o reacție fermă în această privință și a solicitat FRF și LPF să modifice regulamentul, dar și ca Florinel Coman să fie pedepsit pentru gestul pe care îl consideră voit.

ADVERTISING

“Vreau să trag un semnal de alarmă privind cazul Florinel Coman. Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul. Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului.

Nu este normal ce a făcut Florinel Coman pe finalul partidei cu Oțelul Galați. În mod normal, da, dacă ar fi pe corectitudine, nu ar trebui să joace împotriva CFR-ului, în derby-ul pe care îl avem la Cluj, o partidă foarte importantă”, a declarat Neluțu Varga, conform Fanatik.

ADVERTISING

Meciul CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 19-a din Superliga României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!