Ce spune presa din Norvegia după ce partida cu România din Nations League a fost anulată

Ce spune presa din Norvegia după ce partida cu România din Nations League a fost anulată

Presa din Norvegia a analizat cu multă tristețe decizia UEFA de a anula jocul reprezentativei nordice cu naționala României din Nations League, meci care trebuia să aibă loc duminică la București.

Jurnaliștii scandinavi apreciază că există șanse foarte mici ca Norvegia să nu piardă la masa verde această întălnire cu tricolorii, dacă, așa cum spune și regulamentul UEFA, Federația țării respective este găsită vinovată pentru imposibilitatea desfășurării partidei.

Ministerul Sănătății din Norvegia nu a permis delegației nordice să plece spre România sâmbătă, din cauza apariției unui caz de îmbolnăvire cu COVID-19 în lotul alb-roș-albastru.

ADVERTISING

Primele reacții oficiale din partea FRF după anularea jocului cu Norvegia din Liga Națiunilor

"Într-un anunț făcut în această seară, UEFA a confirmat că naționala Norvegiei nu va face deplasarea în România. Decizia a fost luată după o ședință între Federația Norvegiei și autoritățile scandinave. Consecințele vor fi stabilite de Comisia de Disciplină a UEFA. Cel mai probabil, naționala Norvegiei va pierde la "masa verde" meciul cu România. Singura excepție ar fi ca Federația nordică să nu fie găsită vinovată pentru neprezentare, ceea ce ar fi greu de crezut", a fost analiza făcută de jurnaliștii de la TV2.

ADVERTISING

În plus, pentru aceeași televiziune norvegiană citată mai sus, un oficial din cadrul Federației norvegiene a declarat: "Din păcate nu există alternative în această situație. Conform procedurii normale, vom pierde meciul cu 0-3", a spus Nils Fisketjønn, membru în cadrul Federației.

Ministrul Sănătății din Norvegia a interzis deplasarea echipei de fotbal în România: "E ilegală"

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Franța, prima echipă națională calificată în Final Four-ul Nations League. Iată toate rezultatele zilei de sâmbătă

ADVERTISING

Cosmin Contra, decis să își dea demisia de la Dinamo București - presă

Cine e medicul erou care se luptă pentru viaţă, după ce a încercat să îşi salveze pacienţii. Avionul care îl duce în Belgia a plecat de pe Otopeni

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!