Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, în primul rând marele derbi din fotbalul românesc, dar și un meci din sferturile Cupei Africii pe Națiuni.

Ponturile sunt următoarele:

Dinamo - FCSB 2 @ 1.50

Este din nou derbiul fotbalului românesc, ultimul din acest sezon, și cel mai probabil ultimul pe această arenă din Ștefan cel Mare, care se va dărâma în vară și în locul său se va construi un nou complex. FCSB trebuie să își revină după acel 3-3 nebun cu CFR și să pună presiune pe campioană, să vină mai exact la 7 puncte în spatele acesteia. În tur a fost o mare umilință pentru dinamoviști, un 6-0 clar pentru încă pe atunci formația lui Edi Iordănescu. Partida va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 20.

Egipt - Maroc, se califică Egipt @ 2.06

ADVERTISING

E fără îndoială un meci derbi în aceste sferturi de finală de la Cupa Africii, un derbi al nordului Africii între două formații sensibil de valoare egală. Valoarea lui Salah și al lotului egiptenilor ar putea totuși să prevaleze în această duminică după-amiază. În optimi, Egipt a trecut la penaltiuri de Coasta de Fildeș, în timp ce Marocul a învins naționala antrenată de românul Mario Marinică, Malawi, scor 2-1. Cele două s-au întâlnit ultima dată în 2017, scor 3-1 pentru marocani.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.09.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇