Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri de fotbal, unul din Premier League, iar altul din Liga 1.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Sepsi OSK - CFR Cluj 2 @ 2.40

Un meci greu pentru CFR Cluj, fără îndoială, dar ardelenii lui Edi Iordănescu au început perfect acest start de 2021, cu o victorie clară în fața lui Academica Clinceni, scor 3-1 pe teren propriu. Clujenii sunt la doar 3 puncte în spatele lui FCSB, pe locul 2, în timp ce Sepsi ocupă locul 4, loc de play-off și el, cu 28 de lungimi. În tur, scorul a fost egal, 0-0, și trebuie să spunem că ambele formații au o serie de 5 meciuri la rând fără înfrângere în Romania. Sepsi nu se va putea baza pe bancă pe antrenorul Leo Grozavu, infectat și el cu noul coronavirus. Partida va începe la 16.45 și va fi LIVE score pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Liverpool - Manchester United, Peste 2.5 goluri @ 1.70

Marele derbi al Angliei le găsește pe cele două echipe pe locurile 1 și 3 în campionat, însă United este acum lidera din clasament, cu 36 de puncte, trei peste marea rivală LFC, care e acum obligată să câștige pe Anfield. Și nu va fi ușor, căci nu se poate baza nici pe Gomez, nici pe Jota, Keita, van Dijk sau Matip. A fost 2-0 pentru cormorani în tur, dar United are acum o frumoasă serie de 4 victorii în ultimele 5 jocuri. Va fi un meci care începe la 18.30, duminică, el fiind televizat pe EuroSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 4.08.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Antrenorul Biancăi Andreescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

SUA sunt în alertă, după ce FBI a avertizat că susținătorii lui Trump planifică proteste armate. Cum se pregătesc statele (Foto&Video)

Prima reacție a lui Dan Petrescu după un eșec la chiar meciul său de debut pe banca lui Kayserispor

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇