Prima reacție a lui Dan Petrescu după un eșec la chiar meciul său de debut pe banca lui Kayserispor

Prima reacție a lui Dan Petrescu după un eșec la chiar meciul său de debut pe banca lui Kayserispor

Dan Petrescu a debutat cu stângul la primul său joc din Turcia pe banca celor de la Kayserispor.

Antrenorul român campion în Liga 1 cu Unirea Urziceni și CFR Cluj a fost învins sâmbătă de către fosta grupare a lui Marius Șumudică, Gaziantep, scor 2-1. Un român a marcat chiar golul victoriei, Alex Maxim, din penalti, după o intervenție a arbitrilor de la VAR.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9\u002d\u002dyzZqOIyU\u0026feature=emb_logo

După partidă, românul Petrescu a vorbit la conferința de presă și a acuzat arbitrajul, spunând că niciodată nu s-ar acorda penalti la o astfel de fază, dar și ghinionul, Gaziantep câștigând pe final de meci:

ADVERTISING

"Am înscris o dată şi cred că rezultatul nu este cel care ar fi trebuit să fie. Pentru că, după 1-1, am avut atât de multe ocazii! Am nimerit bara, am avut 3-4 ocazii mari. Iar Gaziantep nu a avut nicio şansă în a doua repriză.

Dan Petrescu a debutat cu stângul la Kayserispor

Aşa e fotbalul, dacă nu marchezi, o să dea gol cealaltă echipă. Iar al doilea gol a fost... o decizie foarte grea. Nu poţi să ştii dacă a fost un penalti clar. Ne gândim la transferuri. Avem nevoie de câţiva jucători noi", a punctat Super Dan la finalul partidei în fața jurnaliștilor turci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Kayserispor se află pe loc retrogradabil, 18, cu 16 puncte acumulate, la trei puncte distanță de primul loc care se salvează, ocupat acum de Genclerbirligi.

Bașkanii lui Petrescu au plătit 2,5 milioane de euro pentru a scăpa de interdicţia de la transferuri şi au adus primul jucător deja, pe atacantul croat Anton Maglica, fostul elev al lui Petrescu din China.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Două cazuri de coronavirus într-un avion care a transportat jucători la Australian Open: Ce tenismene de top nu vor avea voie să părăsească hotelul!

ADVERTISING

Fabbrini, vedeta celor de la Dinamo, confirmă oferta de la CFR Cluj și își anunță decizia: Săptămâna următoare voi semna

Italia înăspreşte din nou măsurile antiCOVID: Care sunt noile zone roșii

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!