Fabbrini, vedeta celor de la Dinamo, confirmă oferta de la CFR Cluj și își anunță decizia: Săptămâna următoare voi semna

Fabbrini, vedeta celor de la Dinamo, confirmă oferta de la CFR Cluj și își anunță decizia: Săptămâna următoare voi semna

Marea vedetă a celor de la Dinamo București a confirmat o primă ofertă venită din partea campioanei României CFR Cluj și spune că săptămâna următoare se va decide în ceea ce privește continuarea carierei sale de jucător în Liga 1.

Diego Fabbrini a vorbit după meciul pierdut de echipa sa Dinamo, încă echipa sa, sâmbătă seara în Liga 1 cu Chindia, scor 0-1, lăsând să se înțeleagă că a ajuns la un acord cu acționarii de la DDB pentru a continua în Ștefan cel Mare, desi toată lumea îl dădea plecat la CFR Cluj.

Diego Fabbrini 2021 - Ultimate Skills & Goals

”Nu am semnat încă, dar avem o înţelegere. Agentul meu, Florin Manea, a avut două discuţii cu cei de la DDB şi am ajuns la un acord. Cred că săptămâna viitoare vom semna. Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Pentru mine nu este o problemă, pentru că mă simt bine la Dinamo. Sigur, avem multe probleme, dar este important să le şi rezolvăm. Avem mari speranţe că DDB va rezolva problemele de la club şi putem începe să jucăm fotbal normal. Am avut mai mult de o ofertă, nu numai de la CFR Cluj. Dar probabil că vom rămâne. Am primit multe oferte şi cred că e normal în timpul perioadei de transferuri”, a punctat cunoscutul jucător italian, după joc, pentru TelekomSport.

ADVERTISING

Singurul gol al întâlnirii de sâmbătă de pe stadionul Dinamo a fost marcat de Berisha în minutul 65. În cazul unei victorii, Dinamo ar fi putut urca pe loc de play-off.

Fabbrini, 30 de ani, a mai evoluat în cariera sa de jucător pentru formațiile Watford, Udinese, Empoli, Palermo, Siena, Birmingham, Spezia sau Oviedo. Are și o selecție la naționala mare a Italiei, în 2012.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Dinamo pierde pe teren propriu

Sorana Cîrstea regretă că a venit la Australian Open: „Dacă mi-ar fi spus asta, aș fi rămas acasă”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Protest pe schiuri: Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile! (Galerie foto)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!