Antrenorul Biancăi Andreescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Antrenorul Biancăi Andreescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Vești proaste pentru Bianca Andreescu la Australian Open, jucătoarea cu origini din România aflând duminică faptul că antrenorul său Sylvain Bruneau a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Sylvain Bruneau, antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu, a anunțat faptul că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce a ajuns la Melbourne cu un charter de la Abu Dhabi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Fostul căpitan nejucător al echipei Canadei de FedCup mai spune că el a urmat toate procedurile și protocoalele impuse și că a avut rezultate negative la testele efectuate cu 72 de ore înainte de plecarea către Antipozi, după cum anunță presa canadiană prin ctvnews.ca.

Bruneau precizează faptul că toată echipa Biancăi Andreescu, inclusiv sportiva româncă ce acum reprezintă Canada au rezultate negative.

Trebuie amintit că toți cei 23 de jucători (inclusiv Sorana Cîrstea, România, 71 WTA) care au sosit cu zborul afectat și amintit mai sus au intrat într-o perioadă de carantinare totală de 14 zile.

Veste proastă din Australia: Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu, plasate în carantină strictă

Trei cazuri pozitive au fost depistate în Australia în rândul jucătorilor, staff-urilor lor şi oficialilor care au călătorit către Australia în ultimele zile.

În prezent, nu mai puțin de 47 de jucători se află în izolare totală de două săptămâni, după ce au ajuns la Melbourne cu două zboruri charter, unul din Abu Dhabi, celălalt din Los Angeles.

Bianca Andreescu reprezintă Canada, este pe locul 7 WTA și a câștigat la 19 ani un turneu de Mare Șlem deja, US Open.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Sorana Cîrstea regretă că a venit la Australian Open: „Dacă mi-ar fi spus asta, aș fi rămas acasă”

Revoltă la Australian Open: Simona Halep, Naomi Osaka și Serena Williams, favorizate de organizatori?

Două cazuri de coronavirus într-un avion care a transportat jucători la Australian Open: Ce tenismene de top nu vor avea voie să părăsească hotelul!

Scandal uriaș la Australian Open: Mai mulți tenismeni, amenințați cu excluderea!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.