Veste proastă din Australia: Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu, plasate în carantină strictă

Veste proastă din Australia: Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu, plasate în carantină strictă

Mai multe tenismene importante, printre care Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu, nu vor avea voie să părăsească hotelul pe durata celor 14 zile de carantină înainte de Australian Open 2021.

O persoană prezentă în avionul cu care cele două au ajuns la Melbourne de la Abu Dhabi a fost depistată pozitiv cu Covid-19 la sosirea în Australia.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În avion s-au mai aflat și alte tenismene de top, precum Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Ons Jabeur, Marta Kostyuk, Belinda Bencic sau Maria Sakkari.

Sorana Cîrstea și Angelique Kerber s-au fotografiat împreună chiar în timp ce erau în avion.

În total, 23 de tenismene au ajuns la Melbourne cu zborul EY8004.

Cele 23 de tenismene nu vor mai avea dreptul să iasă din camerele de hotel pe durata celor 14 zile de carantină, în consecință nici să se antreneze!

Vezi și: Două cazuri de coronavirus într-un avion care a transportat jucători la Australian Open: Ce tenismene de top nu vor avea voie să părăsească hotelul!

Toți tenismenii care vor participa la Australian Open 2021 sunt obligați la 14 zile de carantină, însă au dreptul la cinci ore de antrenament pe zi.

8-21 februarie este perioada în care se va desfășura Australian Open 2021.

Cinci tenismene din România sunt pe tabloul principal în proba de simplu: Simona Halep, Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan.

Mihaela Buzărnescu a făcut și ea deplasarea la Australian Open, sperând să prindă un loc pe tabloul principal din postura de lucky loser.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.