Barcelona și Real au egalat un record negativ de peste 20 de ani, după eșecurile de proporții din Spania

Barcelona și Real au egalat un record negativ de peste 20 de ani, după eșecurile de proporții din Spania

Real Madrid și FC Barcelona au fost învinse în aceeași rundă de Primera Division, egalând un record negativ care data de peste 20 de ani.

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Cele două mari rivale au fost învinse sâmbătă de Cadiz, e vorba de Real, 0-1 acasă cu o nou-promovată, plus Getafe, care a trecut de catalani pe teren propriu, scor 1-0, gol marcat de Mata din penalti.

Ultima oară când cele două formații au pierdut în aceeași etapă, în aceeași zi chiar și fără să marcheze vreun gol se întâmpla în anul 2000, pe 6 mai. Barca pierdea atunci acasă, 0-2 cu Rayo Vallecano, în timp ce Real pierdea și ea pe Santiago Bernabeu, scor 0-1 cu Alaves, acolo unde evolua Cosmin Contra, actual antrenor la Dinamo.

Real Madrid și Barcelona au pierdut în La Liga

Coincidența face că ambele trupe, și Barca și Real, să fi evoluat sâmbătă seara în culoarea roz.

Cadiz a câștigat și ea în premieră în istoria clubului pe terenul celor de la Real, încă lideri totuși în Primera, cu 10 puncte.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Solidaritatea Sanitară afirmă că 30.000 de lucrători din sănătate au fost infectați cu noul coronavirus, nu 6.000, cât arată cifrele oficiale

Simona Halep, un nou premiu cucerit din partea WTA. Reacția amuzantă a româncei: „Primul al carierei?!”

Primul caz de infectare cu Covid-19 și gripă în România. Ce ne recomandă medicii pentru a evita astfel de situații de risc