Apar primele ipoteze despre viitoarea participare a lui Novak Djokovic la Australian Open: "Intenția lui este să vină în 2023!"

Apar primele ipoteze despre viitoarea participare a lui Novak Djokovic la Australian Open: "Intenția lui este să vină în 2023!"

Tenismenul sârb Novak Djokovic își dorește să participe la viitoarea ediție de Australian Open, cea din 2023, după ce în acest an a fost deportat de autoritățile de la Antipozi.

Chiar și așa, directorul turneului Australian Open este încrezător cu privire la viitorul acestuia și la șansele sale de participare anul următor. Sârbul are o interdicție de intrare în Australia timp de 3 ani, dar directorul AO Craig Tiley crede că absența sârbului de la actuala ediție a Australian Open a fost din cauza unor neînțelegeri:

„Da, cred că intenția lui este să participe în 2023. La finalul zilei, este numărul 1 mondial și îi place foarte mult la Australian Open. Au existat multe contracdicții în informațiile primite, toată situația a fost una confuză din cauza cazurilor de coronavirus care creșteau pe zi ce trece, iar guvernul a fost obligat să ia măsuri. Nu cred că Nole o să dea Federația Australiană de Tenis în judecată”, a declarat Tiley conform cotidianului francez L’Equipe.

ADVERTISING

Curtea Federală a decis să mențină decizia Ministrului Imigraților Hawke de a-i anula viza sârbului, iar Djokovic a fost deportat până la urmă de autoritățile de la Antipozi.

Veste surprinzătoare pentru Novak Djokovic în ce privește participarea sa la Roland Garros

Până la Australian Open 2023, rămâne de văzut dacă Djokovic va putea participa la următorul turneu de Mare Șlem, e vorba de Roland Garros, acolo de unde inițial i s-a transmis că nu poate participa dacă nu este vaccinat împotriva Covid-19, însă presa sârbă tocmai a anunțat o veste bună pentru liderul mondial, pe această temă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!