Andrea Petkovici a câștigat turneul WTA de la Cluj-Napoca, Winners Open

Andrea Petkovici a câștigat turneul WTA de la Cluj-Napoca, Winners Open

Tenismena germană Andrea Petkovici s-a impus clar în finala turneului WTA Winners Open de la Cluj-Napoca, într-o dispută cu jucătoarea din Egipt Mayar Sherif.

Sportiva de pe 91 WTA, fostă ocupantă de top 10 mondial, Petkovici s-a impus în a 13-a finală WTA jucată în cariera sa, ea fiind favorita numărul 2 aici la Cluj.

Scorul a fost 6-1, 6-1, după o oră și un minut doar.

Întâlnirea a fost clar în favoarea germancei, care nu a fost nici măcar un moment în pericol. Sherif, 119 WTA, trecuse în semifinală de o româncă, Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISING

Și Petkovici a eliminat două sportive de la noi din țară în acest turneu, e vorba de Alexandra Dulgheru și Jacqueline Cristian.

Recent, ea pierduse o finală WTA tot pe zgură în dauna unei românce, Gabriela Ruse respectiv, în finala de la Openul European de la Hamburg.

Pentru Andrea este primul trofeu WTA după o pauză de 6 ani, de la Anvers din 2015, în timp ce Sherif se poate lăuda cu o primă finală de circuit mondial bifată aici în Romania, ea fiind învinsă de asemenea și în finala de la dublu, unde a făcut pereche alături de poloneza Katarzyna Piter.

Andrea Petkovic Gives Funniest WTA Finalist Press Conference Ever

La Cluj-Napoca va avea loc și un alt turneu WTA în acest an, în luna octombrie, pe hard indoor însă, în cele două Săli Polivalente din oraș, de pe 25 octombrie mai exact.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ofertă impresionantă din Franța pentru Dennis Man

Șeful fotbalului din Spania dă de pământ cu președintele Barcelonei și explică plecarea lui Messi: „A avut de ales între el şi Super Ligă!”

Bilanţul mondial de COVID a trecut de 200 de milioane de cazuri. 4,2 milioane de oameni au murit

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!