Alize Cornet o critică dur pe Roxana Mărăcineanu: "Este un dezastru!"

Alize Cornet o critică dur pe Roxana Mărăcineanu: "Este un dezastru!"

Alize Cornet a răbufnit la adresa ministrul delegat al Sporturilor din Franța, Roxana Mărăcineanu.

Jucătoarea franceză nu este deloc de acord cu amânarea cu o săptămână a Roland Garros-ului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Ceea ce vă voi spune acum rămâne între noi, dar ministrul nostru al Sporturilor este un dezastru. Îmi cer scuze, nu am nimic împotriva ei, dar ia numai decizii proaste pentru sport. Parcă nu i-ar păsa … Știu că ele vin de la Guvern, sunt foarte sigură”, a răbufnit Alize Cornet în cadrul unui interviu pentru Tennis Channel.

„Este o decizie destul de egoistă. Calendarul va avea de suferit. Înţeleg că nu sunt vremuri uşoare pentru turneu, dar trebuie să te gândeşti la jucători şi la calendar”, a adăugat aceasta.

Roxana Mărăcineanu, născută în România dar mutată în Franța la vârsta de 9 ani, este o fostă înotătoare, câștigătoare a unei medalii de argint la Jocurile Olimpice din 2000.

Roland Garros 2021 a fost amânat cu o săptămână și va începe pe 30 mai.

Decizia a venit după ce Franța a intrat în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus, iar organizatorii s-au temut că nu vor avea timpul necesar la dispoziție pentru a pune toate lucrurile la punct.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro