Adrian Mutu vrea să plece de la naționala de tineret: Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

Adrian Mutu vrea să plece de la naționala de tineret: Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că îşi doreşte ca Adrian Mutu, al cărui contract a expirat, să continue în funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret a României, dar a precizat că acesta simte nevoia de a antrena o echipă zi de zi.

Mutu va da peste două săptămâni un răspuns conducerii FRF dacă doreşte să continue la naţionala de tineret.

"În ceea ce priveşte situaţia lui Adrian Mutu, contractul lui cu FRF a expirat imediat după terminarea Campionatului European. Noi ne dorim să continuăm cu Adrian Mutu, el îşi doreşte în acelaşi timp să continue, dar simte această nevoie de a antrena zi de zi la un club unde să poată face performanţă. Cred că în următoarele două săptămâni el va putea lua o decizie astfel încât să putem confirma dacă va fi alături de noi şi pentru următoarea campanie de calificare sau nu", a afirmat Burleanu.

ADVERTISING

"M-aş bucura ca Adrian Mutu să aibă oferte pentru că asta înseamnă că e un antrenor care a demonstrat. Pentru noi Adrian Mutu reprezintă opţiunea numărul 1. În acelaşi timp ne dorim un selecţioner care odată ce începe să şi termine această campanie. De aceea împreună cu Adi am ajuns la acest consens să aibă acest răgaz de timp pentru a lua cea mai bună decizie la final", a adăugat preşedintele.

Răzvan Burleanu a subliniat că Mirel Rădoi va continua ca selecţioner al României, după ce la finalul partidei pierdute cu Armenia (2-3) în preliminariile CM 2022 acesta afirmase că ia în calcul demisia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Mirel Rădoi va continua la echipa naţională. S-a luat în calcul inclusiv acel scenariu (n.r. - demisia lui Rădoi). Sper că în Armenia a fost un accident şi sper ca Mirel Rădoi alături de jucători să ia cele mai bune decizii pentru îmbunătăţirile de care este nevoie. Iar la final să arătăm că a fost doar un accident. Depinde de noi să ne luăm revanşa în Islanda", a mai spus Burleanu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!