Adrian Mutu ar fi acceptat să preia Dinamo București - presă

Adrian Mutu ar fi acceptat să preia Dinamo București - presă

Adrian Mutu, în prezent antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, s-ar fi înțeles cu Dinamo București, mai exact cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, și cu Iuliu Mureșan, administratorul special, pentru a prelua clubul în alb și roșu.

Este o adevărată lovitură de imagine pe care o dă Dinamo București, dacă informația se va și oficializa, Mutu exprimându-și un acord pentru a fi antrenorul lui Dinamo, însă totul depinzând acum de tabăra celor de la DDB (Doar Dinamo București) și de Nicolae Badea, care ambii sprijină mai mult varianta venirii lui Mircea Rednic la echipă, după cum anunță cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Nicolae Badea, fostul finanțator, care are toată susținerea suporterilor din DDB, s-ar fi întâlnit cu Mircea Rednic pentru a-l convinge să preia Dinamo. De partea cealaltă, tabăra compusă din Zăvăleanu și Mureșan au pregătit această lovitură, întoarcerea lui Mutu în Ștefan cel Mare, care a fost evident un jucător important pentru alb-roșii.

Liga 1: Dinamo ajunge la al șaselea eșec consecutiv

Rămâne de văzut ce se va întâmplă în viitorul apropiat, având în vedere și că pentru suporteri Mutu rămâne un mare idol, apreciat de asemenea și de Nicolae Badea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În prezent, la Dinamo, după plecarea lui Dario Bonetti, antrenor interimar este Sorin Colceag, cel care deja a pierdut o întâlnire pe bancă, 1-2 cu FC Botoșani runda trecută.

Adrian Mutu - Dinamo Bucharest

Următorul meci pentru Dinamo este întâlnirea cu CSU Craiova, luni în Bănie de la ora 21.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Manchester City își ia revanșa în fața lui Chelsea după eșecul din finala Champions League din luna mai

Disputa pentru folosirea stadionului din Ghencea continuă: „Atât de mulți bani are Armata? Nu e normal ca FCSB să nu joace acolo”

ADVERTISING

Dacă Orban guverna cum a vorbit.... Lamentabilul congres

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!