Accident oribil în MotoGP pentru campionul Alex Marquez: „A intrat în colaps!” (Video)

Accident oribil în MotoGP pentru campionul Alex Marquez: „A intrat în colaps!” (Video)

Un accident oribil a avut loc în cadrul MotoGP, în etapa Marelui Premiu al Americii de la Austin, acolo unde spaniolul Alex Marquez a căzut de pe motocicletă.

În cursa de sprint, Marquez a avut un moment de slăbiciune fizică din cauza unor probleme stomacale și a căzut de pe bolidul său: „Pe la jumătatea cursei a început să-mi fie rău la stomac. În momentul în care am frânat și am căzut, am vomitat. A fost ca și cum corpul meu a intrat în colaps. Nu știu. Mi-a căzut greu ceva ce am mâncat. Deși am mâncat ce mănânc în mod normal. Când am căzut, am luat mâna de pe frână și am intrat în curbă prea înclinat. Ulterior, în garaj, am vomitat din nou. Ceva a fost în neregulă. Dar acum sunt bine. Trebuie să mă odihnesc pentru cursă”, puncta ibericul pentru cotidianul AS.

Alex Marquez este fratele lui Marc Marquez, fostul multiplu campion mondial la motociclism. Nu este primul accident sever sufert de acesta, după ce în 2020 Alex a avut parte de un incident serios chiar la debutul în MotoGP. Atunci, pilotul de la Repsol Honda (acum el este la Gresini Racing) a pierdut controlul roții din spate și a zburat de motocicletă, scăpând miraculos cu viață.

ADVERTISING

După incidentul petrecut la Austin, Marquez (26 de ani) și-a revenit însă și este gata să ia parte la cursa care va avea loc începând cu ora 22, ora României.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇