Multiplul campion mondial Marc Marquez a fost transportat la spital după un teribil accident în MotoGP (Video)

Multiplul campion mondial Marc Marquez a fost transportat la spital după un teribil accident în MotoGP (Video)

Un accident groaznic l-a avut ca protagonist principal în MotoGP pe sextuplul campion mondial spaniol Marc Marquez, care a fost transportat de urgență la spital după ce s-a lovit la antrenamentul de dinainte de Marele Premiu al Indoneziei.

Duminică dimineața, chiar înainte de Marele Premiu al Indoneziei, în ultimul antrenament de MotoGP, pilotul spaniol a fost propulsat de pe motocicleta sa în virajul cu numărul 7, pe Mandalika International Street Circuit.

Spaniolul și-a distrus motocicleta după o căzătură oribilă la o viteză de peste 180 de kilometri pe oră, aterizând pe brațul stâng și având numeroase traumatisme.

"După ce a căzut pe circuit, Marc Marquez a fost dus la spitalul din Mataram pentru verificări suplimentare", se arată într-un comunicat al echipei sale Honda, imediat după accidentul produs, un accident după care Marc s-a ridicat totuși în picioare, dar era vizibil amețit și comoționat.

Culmea este că Marquez a mai avut mari probleme în acest week-end din Indonezia, el suferind și alte două accidente frontale în timpul calificărilor, în timp ce încerca să iasă din sesiunea Q1.

ADVERTISING

Dacă va fi declarat apt să evolueze în cursa propriu-zisă, Marquez va pleca de pe poziția 14 în grila de start. Circuitul din Indonezia are 27 de tururi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇