Accidente catastrofale în Austria la clasele Moto2 și MotoGP. Valentino Rossi, aproape de tragedie (Video)

Accidente catastrofale în Austria la clasele Moto2 și MotoGP. Valentino Rossi, aproape de tragedie (Video)

Două accidente îngrozitoare au avut loc în cadrul Marelui Premiu al Austriei la motociclism, la două clase distincte, Moto2 și apoi clasa regină MotoGP, acolo unde marele campion mondial Valentino Rossi a fost aproape de tragedie.

La clasa mijlocie, Moto2, a fost un accident în care au fost implicați italianul Enea Bastianini şi malaysianul Hafyzh Syahrin. Italianul fost lider în clasamentul general înainte de această cursă a căzut după un viraj, iar motocicleta sa a fost lovită din plin de cea a lui Syahrin, a cărei cădere a fost una catastrofatală.

ADVERTISING

Asiaticul a fost dus de urgență la spital, iar italianul a plecat singur de pe pistă după căzătură, fiind aproape să fie călcat de ceilalți piloți care veneau din spate.

În partea cealaltă, la MotoGP, în turul opt, mai mult motociclete au fost implicate într-un grav accident. Italianul Franco Morbidelli (Yamaha) şi francezul Johann Zarco (Ducați) s-au acroșat, motocicletele au fost distruse și ele au mai angrenat în cădere însă și alti piloți. Valentino Rossi a trecut prin clipe de groază..căci ambele motociclete distruse și în derivă au fost la milimetri distanță să îl lovească...

ADVERTISING

La Moto2, cursa a fost câştigată de spaniolul Jorge Martin (Red Bull), in timp ce la MotoGP a triumfat italianul Andrea Dovizioso (Ducati).

Citește și alte subiecte interesante pe SpotMedia.ro:

Nicușor Dan și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei flancat de Orban și Barna (Video)

ADVERTISING

Povestea celor mai scumpi pantofi sport din istorie: 615.000 de dolari pentru o pereche de ghete

Misiunea imposibilă a directorilor de școli. Legați de mâini


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇