Nicușor Dan și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei flancat de Orban și Barna (Video)

Nicușor Dan și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei flancat de Orban și Barna (Video)
Nicușor Dan și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei flancat de Ludovic Orban și Dan Barna

Nicușor Dan, candidatul Dreptei, și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, duminică seara, acesta afirmând că vrea ca Bucureștiul să își schimbe fața în timpul mandatului său. L-au însoțit președintele USR, Dan Barna, și președintele PNL, Ludovic Orban.

Nicușor Dan spune că vrea ca printr-o administrație inteligentă să facă din București „orașul de care să fim cu toții mândri”.

„Putem rezolva problema traficului: metrou de suprafață, reabilitare liniei de tramvai, semafoare inteligente. Putem rezolva poluarea. Facem noi spații verzi, nu ca actuala administrație, care prevede dispariția a 25 de hectare. Putem lua bani pentru termoficare, pentru infrastructura școlară. Putem face din București un oraș prietenos cu copiii. Putem face un centru regional în tehnologie, putem face din București un centru academic al sud estului Europei, putem face un oraș de care noi, bucureștenii, să fim mândri”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor-Dan-candidatura-Primăria-București
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul Dreptei a atacat-o pe Gabriela Firea, contracandidatul său și actual primar al Capitalei.

ADVERTISING

„Cum poți să vii să ceri un nou mandat când ai promis 20 de grădinițe și nu ai făcut niciuna? Cum poți să ceri un nou mandat când azi 1000 de blocuri nu au apă caldă, și dacă lucrările continuă în ritmul actual ar dura 400 de ani pentru ca rețeaua să fie monitorizată? Ai promis revoluție în trafic și în 4 ani nu ai modernizat o linie de tramvai, nu ai cumpărat un tramvai când aveai bani UE la dispoziție. Își închipuie primarul în funcție că vine să ceară un nou mandat și se bazează pe zecile de milioane pe care le-a dat în publicitate pentru a da o imagine falsă cum că aici ar fi bine”, a mai spus Dan.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/videos/1664918293662642
Discursul ținut de Nicușor Dan după ce și-a depus candidatura

Nicușor Dan a venit la Biroul Electoral Municipal însoțit de președintele USR, Dan Barna, și de președintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a făcut declarații anti-PSD, spunând că „personal m-am săturat de administrația PSD în București”, dar și anti-Băsescu: „Nu irosiți votul vostru!”, le-a spus Orban celor care aleg, de obicei, Dreapta.

Ludovic-Orban-lansare-candidatură-Nicușor-Dan
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Eu m-am saturat de PSD la butoanele Bucureștiului. PSD a adus minciună, corupție, incompetență și lipsă crasă de respect față de bucureștean. De 12 ani Bucureștiul este făcut praf zi de zi de niște oameni care nu au nicio legătură cu ceea ce trebuie să însemne guvernarea Bucureștiului. Toți cei care s-au săturat de PSD, care percep faptul că cei care au condus Bucureștiului l-au dus spre nicăieri, toți care vor să scape de PSD, au cu cine să voteze, Nicușor Dan și cei șase candidați la primăriile de sector. (...) Închei prin a spune un lucru simplu: nu vă risipiți voturile. Nu mai vreți PSD la București? Există Nicușor Dan ca alternativă”, a spus Orban.

ADVERTISING

Tot duminică, și-au depus candidaturile și Traian Băsescu și actualul primar general, Gabriela Firea.

Băsescu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, din nou, după 20 de ani. Speră să ia 30% din voturi (Foto)

Firea și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Zice că a facut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇