O avarie Apa Nova a blocat traficul pe Calea Victoriei din Capitală UPDATE

O avarie Apa Nova a blocat traficul pe Calea Victoriei din Capitală <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Traficul rutier a fost restricţionat, marţi seara, pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecţia cu Strada Dem I Dobrescu până la Bulevardul Regina Elisabeta, ca urmare a unei avarii la o conductă Apa Nova.

Primăria Capitalei a anunţat că lucrătorii de la Apa Nova au oprit scurgerea apei şi că vor lucra pentru remedierea avariei apărute după o surpare din subteran.

Poliţiştii locali au aplicat restricţii de trafic pentru a facilita intervenţia lucrătorilor Apa Nova în vederea remedierii avariei.

ADVERTISING

”Compania Apa Nova operează astăzi, 18.07.2023, începând cu ora 19:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii survenite la o arteră din reţeaua de distribuţie a apei potabile, pe Calea Victoriei, intersecţie cu Bulevardul Regina Elisabeta, Sector 1, Bucureşti. 

Având în vedere complexitatea lucrărilor şi pentru prevenirea oricăror potenţiale incidente, este necesară restricţionarea circulaţiei în perimetrul intervenţiei”, a transmis compania.

Serviciul de alimentare cu apă către consumatori va fi întrerupt în Calea Victoriei între numerele 34 - 58.

UPDATE A fost remediată avaria, astfel că traficul rutier pe Calea Victoriei a fost reluat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Potrivit reprezentanților Primăriei Capitalei, miercuri dimineața, în jurul orei 3:30, lucrătorii Apa Nova au remediat avaria survenită la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Astfel, traficul rutier pe Calea Victoriei a fost reluat la ora 3:40, transmite Mediafax.

Cu toate acestea, Calea Victoriei nr. 27 a rămas balizată zona pistei destinată bicicliștilor și trotuarul, fiind restricționat accesul acestora.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇