Primăria Sector 6: Mai mulţi angajaţi au Covid, ceea ce ar putea întârzia unele solicitări de la public

Primăria Sector 6: Mai mulţi angajaţi au Covid, ceea ce ar putea întârzia unele solicitări de la public

Primarul Setorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat, joi, că mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Aceştia prezentau simptome ale bolii. În instituţie a fost dispusă o anchetă epidemiologică şi au fost luate mai multe măsuri, una dintre ele fiind reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei au fost depistaţi pozitiv. Aceştia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2”, a anunţat, joi, primarul Sectoruui 6, Ciprian Ciucu.

Acesta a precizat că a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost dispuse măsurile necesare de prevenţie pentru răspândirea virusului.

”Printre acestea, vor fi si masuri de reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi. Informăm cetăţenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăţi în contactarea instituţiei, precum şi întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluţii/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, şi dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situaţie să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro”, a mai anunţat primarul.

Acesta face apel la respectarea măsurlor de protecţie.

”Vă mulţumim pentru înţelegere şi facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea şi combaterea virusului ASRS CoV-2”, a mai scris Ciucu pe Facebook.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!