Președintele Iohannis a rostit ”Cristos a Înviat!” în română, maghiară și germană. Premierul Cîțu vorbește despre speranță și solidaritate

Președintele Iohannis a rostit ”Cristos a Înviat!” în română, maghiară și germană. Premierul Cîțu vorbește despre speranță și solidaritate

Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă seară, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Biserica „Sfânta Treime” din Piața Mare la ora 20.45, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis.

Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul orașului încă de când actualul șef al statului era primar al Sibiului.

Tuturor creștinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus președintele Klaus Iohannis. Acesta a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară și germană.

Klaus Iohannis a ajuns la slujba de Înviere

Klaus Iohannis a ajuns la slujba de Înviere

Posted by Sibiul Azi on Saturday, April 3, 2021

Premierul Florin Cîțu: Viața spirituală ne hrănește speranța

Și premierul Florin Cîțu le-a adresat sâmbătă un mesaj românilor care celebrează Paștele Catolic, marcate și anul acesta de condițiile impuse de pandemie.

ADVERTISING

„Credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici lutherani se pregătesc să celebreze Învierea Domnului, cu aceeași încredere și speranță în puterea credinței și a binelui, chiar dacă și anul acesta Sfintele Sărbători Pascale vor fi marcate de condițiile impuse de pandemie”, a transmis premierul.

Florin Cîțu a precizat că apreciază responsabilitatea și solidaritatea pe care comunitățile religioase le-au manifestat în toată această perioadă și pentru îndemnul adresat credincioșilor ca măsurile dispuse de către autorități să fie riguros respectate.

ADVERTISING

„Viața spirituală ne hrănește speranța și ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori. Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină și bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăși greutățile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”

Florin Cîțu

Credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici lutherani se pregătesc să celebreze Învierea...

Posted by Florin Cîţu on Saturday, April 3, 2021
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇