Pregătiri pentru sărbători – cum trimitem colete în străinătate din București către Anglia

Pregătiri pentru sărbători – cum trimitem colete în străinătate din București către Anglia

Sabytrans vă ajută să transportați colete în siguranță între România și Anglia. Înființată în anul 2015, compania oferă servicii de transport colete în regim door-to-door.

Sabytrans aplică clienților din București o reducere valabilă în luna noiembrie, 2022. La prima comandă online, primești 10% reducere indiferent de greutate! Folosește codul “B10” și vom aplica reducerea instant. Codul se poate menționa și telefonic.

Cum plasezi o comandă?

  1. Completând formularul de pe site dedicat pentru transportul coletelor între București și Anglia: https://www.sabytrans.ro/transport/colete/bucuresti/anglia/.
  2. Telefonic la numerele 0733 215 281 ( RO ) sau 0044 7415 238 968 ( UK )
  3. Mesaj prin intermediul WhatsApp la 0733 215 281.
ADVERTISING

Vine curierul la tine sau mergi tu la sediu?

Când trimiți cu Sabytrans, nu trebuie să-ți faci griji cu deplasările la sediu. Trimitem un curier chiar la tine la adresă. Tu doar trebuie să pregătești coletul cu cel puțin o zi înainte. La preluarea coletului ne ocupăm și de formalitățile pentru vamă.

Când se fac preluările din București?

Preluăm din București și localitățile limitrofe – Otopeni, Voluntari, Buftea, Pantelimon sau Popești-Leordeni - începând de luni și continuând cu zilele de marți și miercuri. Te sfătuim să pregătești coletul cu cel puțin o zi înainte. În schimb, dacă vrei să trimiți un pachet din Anglia, Scoția sau Țara Galiilor, preluările se fac vineri, sâmbătă și duminică.

ADVERTISING

Ce tip de mărfuri sunt acceptate la transport?

Preluăm alimente perisabile și neperisabile, produse de igienă, articole vestimentare, piese de mobilier, piese auto, motociclete, biciclete, elemente de tâmplărie – uși, geamuri, electrocasnice. La nevoie, serviciul de mutări este inclus. Dacă nu regăsești tipul tău de produs în această listă, contactează-ne pentru mai multe informații.

Se plătesc taxe vamale?

Sabytrans oferă consiliere clienților săi pentru ușurarea procesului de vămuire. În general, nu se plătesc taxe vamale pentru bunuri de uz casnic. Pentru mai multe detalii folosiți formularul de contact de pe site-ul sabytrans.ro.

ADVERTISING

Când ajunge pachetul la destinație?

Transportul unui colet durează între 3 și 5 zile lucrătoare. Pentru mai multe informații referitoare la program și durată, vă rugăm să ne contactați.

Trimite coletele din timp

Perioada imediat următoare este cea mai aglomerată din an. Te sfătuim să trimiți coletul din timp pentru evitarea întârzierilor cauzate de cozile la punctul de trecere a frontierei în Marea Britanie DFDS Dover-Calais.

Formularul național pentru transport colete Anglia România, regim de la ușă la ușă: https://www.sabytrans.ro/transport/colete/anglia/romania/.

Cheamă curierul acum apelând unul din numerele de telefon afișate: 0733 215 281 ( RO ) sau 0044 7415 238 968 ( UK ).