Mai mult de 170 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă

Mai mult de 170 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă

176 de imobile din Capitală au fost afectate luni de avarii la reţeaua de termoficare, potrivit datelor de pe site-ul companiei Termoenergetica.

În Sectorul 1 sunt afectate de avarii 124 de imobile, printre care sunt şi 6 instituţii. În marea majoritate a situaţiilor, furnizarea apei calde a fost întreruptă sâmbătă după-amiază, iar avaria, produsă la reţeaua primară, ar urma să fie soluţionată luni, în jurul orei 18:00.

Au fost afectate imobile din zona Bd. Ion Mihalache, Str. Sandu Aldea, str. Av. Stâlpeanu, str. Enescu Athanasie, str. Aviator Popişteanu, str. Gura Motrului.

ADVERTISING

În Sectorul 2 au rămas fără apă caldă trei blocuri de pe Şos. Fundeni, iar problema urmează să fie remediată luni, în jurul orei prânzului.

În Sectorul 3 au fost afectate 41 de imobile, dintre care şi o instituţie, acestea fiind situate pe Al. Giurgeni, str. Ion Şulea, str. Th. Pallady, str. Trapezului, str. Berevoieşti, Bd. Basarabiei, str. Murgeni, str. Soldat Nicolae Sebe, str. Soldat Tina Petre. Este vorba despre avarii la reţeaua secundară, care ar urma să fie rezolvate luni, în jurul orei 15:30.

ADVERTISING

În Sectorul 4 s-a produs o avarie la punctul termic, care afectează două blocuri de pe Şoseaua Giurgiului, aceasta urmând să fie remediată în jurul orei 14:00.

În Sectorul 5, o avarie la reţeaua primară a afectat patru blocuri şi două instituţii de pe Şoseaua Panduri, iar furnizarea apei calde urmează să fie reluată în jurul orei 21:00. 

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇