Termoenergetica anunță facturi mai mici pentru sectoarele 2 și 3, unde au fost probleme cu apa caldă

Termoenergetica anunță facturi mai mici pentru sectoarele 2 și 3, unde au fost probleme cu apa caldă

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă că va acorda diminuări la factura lunii iulie în zonele din Sectoarele 2 şi 3 care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

Scăderile vor fi cuprinse între 16 şi 24 de procente şi vor fi calculate în funcţie de perioada şi orele de nefuncţionare, pentru toate zonele afectate, potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de companie.

Potrivit Termoenergetica, în prezent, a fost reluată furnizarea apei calde la parametrii normali.

Bucureștenii rămân constant fără apă caldă

Sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al termoficării după dispariţia CET Titan, aparţinând Ministerului Economiei, în anul 2012, aminteşte compania.

Pe toată perioada efectuării reviziei la CET Sud, aparţinând ELCEN, alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu, se precizează în comunicat.

În cazul în care există situaţii punctuale unde apa caldă se furnizează deficitar, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparaţii la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem, mai arată sursa citată.

Citește și:

Directorul Termoenergetica recunoaște că sunt mai mulți bucureșteni fără apă caldă. Promite reduceri la factură și spune că problemele sunt ca și rezolvate

Cât mai durează până vor avea toți bucureștenii din Sectorul 3 apă caldă? Iată ce spune directorul Termoenergetica SA

Două sectoare din București nu au apă caldă de peste o săptămână, dar Firea se laudă cu gravidele din izolare