După succesul maratonului cu mici, azi se deschide un centru fix de vaccinare în Piața Obor

După succesul maratonului cu mici, azi se deschide un  centru fix de vaccinare în Piața Obor

După succesul pe care l-a avut vaccinarea cu mici și muștar din Piața Obor, primarul Radu Mihaiu anunță că în zonă se va deschide un centru fix de imunizare.

”Având în vedere cererea mare, schimbăm planul și revenim mai devreme la Obor. Mâine (vineri – n.red.) deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveți nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule”, anunță edilul din Sectorul 2 pe contul său de Facebook.

Serul folosit pentru imunizare este cel de la Johnson&Johnson.

”Cu ajutorul lui Dan Barna, căruia îi mulțumesc, Guvernul a dat o hotărâre prin care un centru din rezerva națională a fost distribuit la noi. Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape.

ADVERTISING

Așadar, începând de mâine (vineri - n.red.), vă așteptăm pe toți cei care vă doriți să vă vaccinați în cea mai mare piață din țară, piața Obor. Simplu și rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveați drum, dacă apreciați produsele variate și proaspete”, se mai arată în postare.

La fel ca prima oară, Mihaiu a fost inspirat și de această dată de Times New Roman, site românesc de satiră și umor. Ei au publicat un material cu titlul ”Bucureștenii cer rapel la trei zile, că li s-a făcut iar poftă de mici”.

Având în vedere cererea mare, schimbăm planul și revenim mai devreme la Obor. Mâine deschidem aici un centru de...

Publicată de Radu Mihaiu pe Miercuri, 16 iunie 2021

Context

Weekendul trecut s-a deschis un centru mobil de vaccinare în Piața Obor, unde cine se vaccina antiCovid primea gratis o porţie de mici cu muştar şi apă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Radu Mihaiu povestea anterior că ideea i-a venit după ce Times New Roman a publicat un articol cu titlul ”Așa da! Guvernul lansează în toată țara campania ”Mici bere și Pfizere”.

Iată cum a mers maratonul de imunizare cu mici de la Obor:

ADVERTISING

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇