Victor Rebengiuc, Rodica Lazăr și Alice Minoiu, într-un clip pro-vaccinare plătit de DPD România

Compania de curierat DPD România face apel la responsabilitate și își exprimă susținerea pentru campania de vaccinare împotriva COVID-19. Mesajul este transmis prin vocea actorului Victor Rebengiuc.

În clip mai apar actrița Rodica Lazăr și balerina Alice Minoiu. Producția „Drumul responsabilității” atrage atenția asupra mai multor domenii afectate de pandemie precum industria Horeca, cultura, sportul și educația.

Am fost în prima linie încă de la începutul pandemiei. Și am înțeles cât de important este să fim cu toții responsabili, să avem grijă și respect unii pentru ceilalți. Alegem Drumul Responsabilității și susținem campania de vaccinare, pentru a ne întoarce cât mai curând la normalitatea noastră simplă.

Elena Andrei, director marketing DPD România
ADVERTISING

Ni s-a spus de multe ori că noi, românii ne gândim doar la binele nostru. Că nu ne pasă de ceilalți. Că atunci când cineva are o problemă și este căzut la pământ, alegem să ne uităm în altă parte. Iar atunci când chiar avem la ce ne uita, nu suntem în stare să vedem. Ni s-a spus că nu știm să privim cerul sau să vedem soarele din spatele norilor. Că nu știm să ne bucurăm chiar și atunci când viața nu respectă planurile la care visam. Sau că nu știm să găsim soluții atunci când pare că nu mai e nicio șansă. Dragii mei, am mai avut cu toții momente de îndoială. Dar până la urmă am găsim înțelepciunea de a alege drumul cel bun. Suntem responsabili și ne respectăm unii pe ceilalți”, este mesajul transmis în clip, prin vocea actorului Victor Rebengiuc.

Drumul Responsabilității

Despre DPD România

Compania DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, și este activă pe piața locală din 2020, după preluarea Pegasus Courier. Compania de curierat are peste 1.800 de angajați (inclusiv francizele) și peste 15 milioane de colete livrate.

ADVERTISING

Drumul Responsabilității este un proiect DPD România.

Concept: PiArt Vision

Regizor: Bogdan Daragiu

Voce: Victor Rebengiuc

Actor: Rodica Lazăr

Balet: Alice Minoiu

Copii: Smaranda, Mattia și Alessio

Producție: Arkomo Film

Orgnizat de PiArt Vision și Arta nu mușcă

Parteneri: Casa de Balet, Ars Gratia Regalia


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇