Cine i-a luat locul lui Nicușor Dan, la conducerea ALPAB

Cine i-a luat locul lui Nicușor Dan, la conducerea ALPAB

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) – a cărei conducere a fost asigurată vreme de circa două săptămâni de Nicușor Dan – are un nou director.

Este vorba despre inginerul Roxana Balcu. Înainte de a prelua conducerea administrației, aceasta a fost – potrivit siteului ALPAB – șef al Serviciului Întreținere Lacuri.

Potrivit CV-ului public de pe rețelele profesionale de socializare, Roxana Balcu a lucrat, vreme de aproape 11 ani, la Aquaproiect.

Apoi, din 2005 până în 2012 a lucrat la ALPAB. A fost șef serviciu la Întreținere Lacuri, dar și director adjunct.

ADVERTISING

Apoi, din noiembrie 2012 Roxana Balcu a fost vreme aproape 2 ani angajată la Societatea de Gospodărire a Apelor (SGA) București Ilfov (din cadrul Apelor Române – n.red.).

Din 2015 până în 2019, actuala directoare generală a ALPAB a lucrat la o firma de construcții Dimar SRL. Iar din 2019 a revenit la ALPAB.

Anterior, conducerea Administrației a fost asigurată de Bogdan Peter Tănase. Nemulțumit de activitatea acestuia, Nicușor Dan l-a detașat la conducerea Expo Arte (instituție de cultură din subordinea PMB) și a preluat în nume propriu, cu titlu de interimar, conducerea ALPAB, pe data de 26 august.

ADVERTISING

Potritivit ALPAB, numirea Roxanei Balcu a avut loc pe data de 8 septembrie.

Reamintim că, în acest an, parcurile din Capitală arată dezastruos, din cauză că administrația nu are nici banii și nici capacitatea de care ar fi nevoie pentru a le îngriji.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇