Anchetă Recorder: Stăpânii Sectorului 3. Familia Negoiță, implicată direct în achiziția blocului Belvedere. Primarul spune că „n-are nicio relevanță”, dar îl sacrifică pe city manager

Anchetă Recorder: Stăpânii Sectorului 3. Familia Negoiță, implicată direct în achiziția blocului Belvedere. Primarul spune că „n-are nicio relevanță”, dar îl sacrifică pe city manager

Marius Daniel Ciobîcă, city managerul Sectorului 3 nu mai lucrează în instituție, după ce Recorder a arătat, săptămâna trecută, că firmele familiei sale derulează contracte de milioane de euro cu Primăria Sectorului 3.

În urmă cu un an, familia city managerului a cumpărat o clădire de birouri din Sectorul 3, în care amenajează și un penthouse de lux, dotat, pe acoperiș, cu o piscină. Amenajările din respectivul spațiu de relaxare nu au autorizație de construcție.

Recorder a descoperit informații noi, care dovedesc o legătură directă între familia lui Robert Negoiță și blocul Belvedere. O firmă controlată de Ionuț Negoiță, fratele primarului, a împrumutat cu o jumătate de milion de euro o societate comercială a familiei city managerului. Scopul declarat al împrumutului a fost achiziția blocului Belvedere.

ADVERTISING

Familia Negoiță și-a recuperat suma împrumutată după ce firma deținută de familia city managerului a încasat bani de la Primăria Sectorului 3. Numai pentru un contract de saci de gunoi menajer s-au plătit aproape 900.000 de euro într-un singur an.

Confruntat din nou de Recorder, după ce în urmă cu o săptămână spunea că nu știe nimic despre afacerea Belvedere, primarul Robert Negoiță susține acum că informațiile privind implicarea fratelui său sunt neimportante.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Robert Negoiță a refuzat să vorbească despre motivele pentru care city managerul Ciobîcă nu mai este în funcție: “N-are rost să intrăm în detalii”.

Citeşte integral investigaţia Recorder: Stăpânii Sectorului 3. Familia Negoiță, implicată direct în achiziția blocului Belvedere. Primarul spune că „n-are nicio relevanță”, dar îl sacrifică pe city manager

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇