O fetiță de 12 ani cu origini românești, stabilită în Suedia, a făcut un videoclip despre vaccinul antiCOVID și a devenit viral

O fetiță de 12 ani cu origini românești, stabilită în Suedia, a făcut un videoclip despre vaccinul antiCOVID și a devenit viral

O fetiță de 12 ani cu origini românești stabilită în Suedia face senzație pe internet, după ce a apărut într-un video în care explică cum funcționează vaccinul antiCOVID.

Totul a pornit când a întrebat-o pe mama ei, medic, cum funcționează vaccinul.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Laura Ghibu este un medic român stabilit în Suedia. Fiica ei, Astrid Ventimiglia a întrebat-o cum funcționează vaccinul împotriva coronavirusului, iar după ce a aflat informațiile ea a făcut un video în care le explică celor mici totul.

Fata a făcut și ilustrații pentru ca mesajul ei să fie înțeles cât mai bine.

După câteva ore, videoclipul a devenit viral, scrie Digi24.

Ulterior, ea a fost contactată de medicul care a tratat primul caz de COVID în Italia și care i-a cerut permisiunea să preia videoul pentru campania de informare în toată regiunea Lombardia, fiind trimis la 10 milioane de locuitori din nordul Italiei.

De asemenea, imaginile au fost preluate și de Ministerul Sănătății.

”Un medic român i-a explicat fiicei ei de 12 ani cum funcționează vaccinul anti COVID-19. Fetița a desenat ce a înțeles, rezultatul fiind în acest video. Și Laura și Astrid, fiica ei, se vor vaccina atunci când le va veni rândul. Pentru că au înțeles”, a transmis ministerul pe Facebook, unde a publicat videoclipul.

Un medic român i-a explicat fiicei ei de 12 ani cum funcționează vaccinul anti COVID-19. Fetița a desenat ce a înțeles,…

Posted by Ministerul Sănătăţii – România on Monday, January 4, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖