Boris Johnson a primit prima doză de vaccin AstraZeneca, la spitalul unde a fost internat cu Covid-19

Boris Johnson a primit prima doză de vaccin AstraZeneca, la spitalul unde a fost internat cu Covid-19

Premierul britanic Boris Johnson s-a vaccinat vineri cu prima doză de AstraZeneca, vaccinul care a dat nastere atâtor controverse.

”Tocmai am primit prima doză din vaccinul Oxford/AstraZeneca. Le mulțumesc tuturor oamenilor de știință incredibili, staffului NHS și voluntarilor care au ajutat ca acest lucru să fie posibil. Vaccinarea este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a ne reîntoarce la viețile de care ne este atât de dor”, a scris Boris Johnson pe Facebook.

I’ve just received my first dose of the Oxford/AstraZeneca vaccine. Thank you to all of the incredible scientists, NHS…

Posted by Boris Johnson on Friday, March 19, 2021

Premierul britanic s-a vaccinat la spitalul St Thomas, din Londra, acolo unde a fost tratat anul trecut de Covid-19, fiind internat chiar la terapie intensivă, relatează The Guardian.

ADVERTISING

”Nu am simțit absolut nimic, a fost foarte bine, foarte rapid”, le-a spus Johnson reporterilor, subliniind că vaccinarea este cel mai bun lucru ”pentru voi, pentru familiile voastre, pentru oricine altcineva”.

Boris Johnson receives AstraZeneca/Oxford jab in London

'I literally did not feel a thing' After having had his first Covid-19 jab, Boris Johnson urges everyone 'please go' for the jab. More here: https://bit.ly/30VPLmg

Posted by ITV News on Friday, March 19, 2021

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇