Violeta Alexandru: Votez Orban la congres. Dincolo de ”wow”, contează liberalismul practicat, nu declarat

Violeta Alexandru: Votez Orban la congres. Dincolo de ”wow”, contează liberalismul practicat, nu declarat

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, afirmă că îl va vota la congres pe Ludovic Orban pentru funcţia de lider al partidului.

Potrivit acesteia, „dincolo de wow”, contează seriozitatea şi liberalismul „practicat, nu declarat”.

"Eu nu mi-aş face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic şi până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu durează niciodată.

Marile idei şi programe se pun în practică prin oameni. Dincolo de wow, contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat şi tăria de a te uita, în primul rând, la cum poţi face bine pentru oameni, punându-te pe tine pe planul doi. Aceste lucruri se văd pentru cine vrea să vadă", a scris Alexandru, duminică, pe Facebook.

ADVERTISING

Ea susţine că Ludovic Orban înţelege schimbările din partid şi din societate.

"Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLişti) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta şi care a suferit politic pentru verticalitatea lui.

Este o opţiune asumată, eu făcând parte din generaţia contracandidatului Cîţu. Ştiu bine că Ludovic Orban înţelege schimbările din partid şi din societate, inclusiv mesajul de îmbinare a experienţei cu noi perspective, mesajul de respect pentru cei care au tras pentru partid şi pentru România în cele mai grele momente, atunci când partidul decăzuse cu noutatea şi prospeţimea. Aceste lucruri îl vor duce la victorie în toamnă", apreciază Violeta Alexandru.

ADVERTISING

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat, duminică dimineață, candidatura la șefia PNL. Astfel, el intră în competiție cu Ludovic Orban, actualul lider al partidului. Congresul în care se alege noua conducere a formațiunii va avea loc în 25 septembrie.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇