Un român candidează la alegerile locale din Italia

Un român candidează la alegerile locale din Italia

Consultant în dezvoltare personală, Florin Cristinel Stan aspiră la un loc în consiliul Primăriei din Venaria Reale (Torino). Dacă va fi ales, spune că va face proiecte de colaborare teritorială cu România. Românul nu ia în calcul înfrângerea.

Tot mai mulţi români sunt interesaţi de politica locală din oraşele de reşedinţă din Italia.

Orban a anunțat măsurile pentru campanie: Candidații trebuie să poarte mască în timpul activităților electorale în aer liber

Cu toate că Autoritatea Electorală Permanentă nu a comunicat încă statistica finală a românilor candidaţi la alegerile locale din Italia, în fiecare an aceştia sunt de ordinul sutelor.

ADVERTISING

Florin Cristinel Stan este la primul contact cu politica, el fiind specializat în proiecte sociale cu copiii şi adolescenţii.

Florin crede că experienţa lui de lifecoach îi poate ajuta pe colegii din partidul Moderati.

Chiar dacă partidele propun şi candidaţi de alte naţionalităţi ca să adune voturi de la emigranţi, sunt şi italieni, ca Marzia Galiani, care spun că pentru ei nu contează de unde vine politicianul.

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la 3 dezbateri electorale, față în față

„Îmi doresc din toată inima să creez acea pozitivitate şi speranţă de la vârstele cele mai mici şi până la cele mai mari”, spune Florin, candidat la Consiliul primăriei din Venaria Reale, Torino.

ADVERTISING

„Sigur, dacă se află pe lista primarului care mă interesează, îl votez fără să ţin cont de naţionalitate. Cu siguranţă”, a declarat Marzia Galiani, alegătoare din Roma.

Vineri începe campania electorală cu reguli stricte de pandemie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇