Trump insinuează posibilitatea unei noi candidaturi și cere daune din partea Chinei

Trump insinuează posibilitatea unei noi candidaturi și cere daune din partea Chinei

Cu un discurs cu tente electorale, Donald Trump a vorbit la Greenville, la convenţia din Carolina de Nord a Partidului Republican, unde a lăsat să se înțeleagă că ar putea candida din nou pentru Casa Albă.

Fostul preşedinte l-a atacat pe Anthony Fauci, pentru felul în care a gestionat situaţia pandemică în SUA.

Totodată, Trump a cerut daune din partea Chinei şi a denunţat o anchetă cu privire la finanţele sale, într-un discurs susţinut în Carolina de Nord, relatează Reuters. Donald Trump a cerut ca China să plătească daune de 10 trilioane de dolari Statelor Unite şi lumii pentru felul în care a gestionat virusul, adăugând şi că ţările ar trebui să îşi anuleze datoriile faţă de Beijing.

ADVERTISING

Fostul președinte s-a alăturat numeroşilor republicani care îl critică pe Fauci pentru că le cere americanilor să poarte măşti și pentru scepticismul pe care l-a avut cu privire la teoria că virusul provine de la un laborator din Wuhan.

Trump l-a caracterizat pe Fauci drept “nu un medic mare, ci un mare promotor” pentru faptul că apare atât de frecvent la televiziuni.

“Însă el a greşit aproape în privinţa tuturor problemelor şi a greşit şi în ceea ce priveşte Wuhan şi laboratorul”, a adăugat fostul preşedinte.

ADVERTISING

Apariţia lui Donald Trump la congres a fost una în stil de campanie electorală. Trump a fost prezentat de preşedintele pe Carolina de Nord al Partidului Republican, Michael Whatley, drept “preşedintele nostru”.

Donald Trump a promis că îl va ajuta pe republicani la alegerile pentru Congres din 2022. Donald Trump a părut să insinueze posibilitatea unei eventuale noi candidaturi a sa pentru 2024, spunând că abia aşteaptă acel an.

Consilierii spun că Trump a discutat despre posibilitatea unei noi campanii prezidenţiale.

ADVERTISING

Citește textele zilei pe Spotmedia


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇