Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al Devei

Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al Devei

Fostul prefect al Capitelei Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al municipiului Deva, anunţul fiind făcut de primarul oraşului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.  

Berbeceanu a fost prezentat în noua funcţie, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.  

”Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.  

Conferință de presă susținută de Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin OANCEA - 5 aprilie 2021

Conferință de presă susținută de Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin OANCEA și Traian BERBECEANU, administrator public al Municipiului Deva - 5 aprilie 2021

Posted by Primăria Municipiului Deva on Sunday, April 4, 2021

Traian Berbeceanu a fost până la începutul lunii martie prefect al Capitalei, pierzându-şi postul în urma algoritmului politic negociat de formaţiunile din coaliţia guvernamentală.   

ADVERTISING

Prefectul Berbeceanu nu știe câte paturi sunt pentru pacienții COVID în București: ”E o informație prea tehnică”. Orban a pufnit în râs la o întrebare similară

Traian Berbeceanu a fost, in trecut, şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, dar şi şef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇