Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcție. Alături de el, pleacă alţi 102 prefecţi şi subprefecţi

Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcție. Alături de el, pleacă alţi 102 prefecţi şi subprefecţi

Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei, a anunțat miercuri premierul Florin Cîțu la finalul ședinței de guvern.

Momentan, a spus premierul, nu a fost făcută o propunere pentru această funcție, astfel că Prefectura București va fi condusă de către subprefectul instituției.

Prefectul Capitalei a fost eliberat din funcție. Nu a fost făcută o nominalizare pentru această funcție. Prefectura va fi condusă de subprefect”, a spus Cîțu.

Totodată, prim-ministrul a afirmat că în ședința de guvern de azi au fost eliberați din funcție 103 prefecți și subprefecți.

ADVERTISING

Am eliberat 103 prefecți și subprefecți din funcție și au fost numiți 36 de prefecți din 42 și 75 de subprefecți din 85. Mâine după ora 13.30 vor depune jurământul și își vor prelua atribuțiile. Acolo unde nu au fost numiți încă prefecți, sunt 6, acolo subprefecții vor prelua atribuțiile acestora”, a precizat Cîțu.

USR PLUS București a anunțat miercuri că îl va propune pe Alin Stoica pentru funcția de prefect al Capitalei.

Teoretic, Prefectura Capitalei revine USR PLUS. Dar după ce s-a anunțat împărțirea prefecturilor, iar Traian Berbeceanu a transmis că îi urează succes celui care îi va lua locul, Dacian Cioloș a dat de înteles că acesta nu va fi schimbat.

ADVERTISING

Alin Stoica, președinte al Filialei PLUS Sector 6, este de profesie avocat (absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București) și are experiență atât în ceea ce privește interpretarea și aplicarea actelor normative, cât și a elaborării acestora, transmite USR PLUS, într-un comunicat de presă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇